Thursday, October 27, 2011

Beauty Spa Malaysia

FACIAL:
TUJUAN UTAMA KENAPA I RECOMEND ON MONTHLY FACIAL ADALAH UNTUK MEMASTIKAN WAJAH SENTIASA NAMPAK SEGAR SERTA BEBAS DEAD SKIN CELLS. BAGI KAUM WANITA YANG SELALU MENGENAKAN MEKAP YANG TEBAL,  KERAP TERDEDAH KEPADA CAHAYA MATAHARI SERTA SINAR UV, ASAP BAS ATAU ROKOK , RAWATAN FACIAL YANG TERATUR AKAN MENYEBABKAN KULIT WAJAH MENDAPAT BEKALAN OKSIGEN YANG SECUKUPNYA. FACIAL YANG TERATUR JUGA BERPOTENSI MENGHALANG JERAWAT UNTUK TUMBUH SERTA MEMBUATKAN WAJAH SENTIASA GLOWING.


Rawatan Spa:
MENJAGA KEHALUSAN KULIT MUKA SAHAJA TAK CUKUP JIKA TUBUH DIBIARKAN TERABAI SERTA BERBAU. KULIT BADAN YANG BERSIH DAN MULUS MENYUMBANG KEPADA KECANTIKAN  SERTA KEBERSIHAN BADAN. BAGI KAUM HAWA YANG RAJIN MEMBELAI BADAN, PALING SIMPLE PUN MELAKUKAN LULUR ATAU SCRUB SETIAP MINGGU, KULIT PASTI TAMPAK BERSERI. NAMUN HAKIKATNYA KEBANYAKKAN WANITA BEKERJAYA  PADA HARI NI TIADA MASA UNTUK MELAKUKAN LULUR. KALAU ADAPUN, BUKAN SEMUA TEMPAT YANG BOLEH SAMPAI DEK KERANA TANGAN PENDEK. RAMAI YANG TAK TAHU, TAKTIK LULUR YANG BETUL BUKAN SAHAJA MENJAMIN KULIT YANG CANTIK, TAPI JUGA BERFUNGSI SEBAGAI PEMECAH LEMAK YANG EFISYEN.

Urutan Badan:
BAGI KAUM HAWA YANG SENTIASA SIBUK DENGAN TUGASAN HARIAN, URUTAN ADALAH SALAH SATU CARA UNTUK MENGHILANGKAN STRESS. URUTAN YANG LEMBUT SERTA KONSISTEN BUKAN SAJA MELEGAKAN, TAPI MAMPU MENGATASI MASALAH KESIHATAN SEPERTI MIGRAIN DAN MENGELAKAN TEKANAN.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...