Friday, September 18, 2015

Bekam Wanita di Yoyoy Kamphora Spa.

www.yoyoykamphoraspa.com
Bekam Yoyoy Kamphora Spa telah mendapat liputan media:
NONA TV3, UTUSAN MALAYSIA, HARIAN METRO,
KOSMO & MAJALAH DARA.

BEKAM RAWATAN TERBAIK UNTUK PENYAKIT DARAH TINGGI.
Bagi mereka yang menghidap penyakit darah tinggi, disyorkan anda berbekam sebulan sekali dibahagian belakang dan tengkuk kemudian mengambil sebiji sehari Habatus Sawda secara konsisten,insyaAllah anda tidak perlu lagi mengambil pil ubatan moden yang ada kesan sampingan pada sistem ginjal dalam jangkamasa panjang.

JOM BERBEKAM BUANG UNSUR TOKSIN.
Sumber makanan yang tinggi unsur toksin:
-Racun pada buah-buahan
-Racun pada sayur-sayuran
-Hormon tumbesaran yang disuntik pada ayam
-Bahan kimia pengilat ikan

Memandangkan makanan diatas adalah sumber harian kita,bermakna kandungan toksin akan tetap tinggi berada dalam sistem darah badan kita.Kesan toksin boleh melemahkan sistem imun badan dan juga kelesuan pada tubuh manusia. Untuk membuang unsur toksin dalam badan,kaedah berbekam yang paling saya syorkan dan juga ia adalah amalan sunnah nabi.

KAEDAH RAWATAN YANG TEPAT UNTUK GOUT ADALAH BERBEKAM.

Penyakit gout adalah penyakit yang banyak terjadi pada penduduk bandar,dalam kata lain penyakit orang kaya sebab golongan ini kerap mengambil makanan yang sedap-sedap dan berprotein/berasid tinggi.
Sumber makanan yang meningkatkan kandungan uric acid ialah seperti ikan sardin,ikan bilis,pulut,ketam,sotong,udang dan juga daging.
Untuk mengurangkan kadar uric acid ini tiada cara lain kecuali rawatan bekam dan bukannya mengambil ubat pain killer yang kesan sampingan pada buah pinggang.

KAEDAH BEKAM BANTU MENCAIRKAN DARAH
Bagi kaum lelaki/wanita yang istiqomah berbekam setiap bulan insyaAllah unsur darah anda akan cair,secara tak langsung jantung bekerja dengan efisiyen untuk mengepam darah keseluruh pembuluh darah tubuh badan.Jika unsur darah agak pekat,organ jantung akan terbeban dalam proses pengepaman darah sekaligus membuatkan organ jantung berkerja keras lebih dari biasa dan lama-kelamaan ada sedikit risiko serangan jantung.

PENYAKIT ECZEMA SYOR BERBEKAM
Bagi mereka yang mengalami penyakit kulit ECZEMA,anda disyorkan berbekam,kerana penyakit kulit sebegini petanda sistem darah anda tidak bersih dan imun sistem menurun.Selain berbekam kaedah lain untuk membersihkan sistem darah adalah dengan mengambil 2biji kapsul habatus sawda selama 3 bulan.Kesimpulannya untuk merawat ECZEMA dengan intensif,pesakit kena istiqomah berbekam dan mengambil habatus sawda selama 3 bulan yer barulah sistem imun badan baru boleh menentang kuman penyakit tersebut.

Maklumat lanjut & temujanji, sila hubungi:

Website: www.yoyoykamphoraspa.com
Instagram: Yoyoy Kamphora Spa.
Twitter: Yoyoy Kamphora Spa.

1) Selangor
No. 19-1, Jalan Pinggiran Batu Caves 1A, Taman Pinggiran Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor. 03 - 6184 1455

2) Kuala Lumpur
No. 319A, Melawati Square, Lorong Kedah, Jalan Negara, Taman Melawati, 53100 KL. 03 - 4147 4479
#‎SpaGombak #SpaTamanMelawati #BekamMuslimah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...